Nieuwsblog

Nieuwe mijlpaal bereikt

Nieuwe mijlpaal bereiktMet veel plezier kondigen we aan dat de 180.000 euro doorbroken hebben. Dank zij vele grotere en kleinere investeerders zijn we door de grens van 65% op het grootste project heen wat ertoe gaat leiden dat binnenkort onder voorbehoud van de financiering de leveranciers aangesproken gaan worden op de uitvoering.

In de afgelopen weken is er ook in Het Witte Paard weer een hoop gebeurd: Een sfeervolle carnaval, de opruiming daarna en  de voorbereiding naar wederom een maand waarin de crowdfunding centraal staat. Daarnaast zijn er toch de afgelopen weken diverse investeerders overtuigd van de projecten in deze horecazaak die de groei in toezeggingen hebben ondersteund.

Dus we zetten voort op de ingezette koers, en hopen snel met nog meer goed nieuws te komen over de projecten maar natuurlijk ook de groei van het platform met eventuele nieuwe projecten en natuurlijk ook de ontheffing van de AFM waar we naar op weg zijn. Echter door de drukte bij de AFM en de verhoogde aandacht voor het fenomeen crowdfunding en hoe daarmee om te gaan duurt dit langer dan we voorzien hadden. We hebben ondertussen een stichting Derdengelden Massafinanciering opgericht om de geldstroom van de lener en investeerders los te koppelen van het bedrijf Massafinanciering.


Terug naar overzicht

We adviseren beleggers slechts een verantwoord deel van het vermogen te investeren in crowdfunding projecten op onze site. Tevens raden we onze investeerders aan om de totale inleg te spreiden over meerdere projecten en risicoprofielen binnen en buiten dit platform.

Massafinanciering B.V. heeft sinds 15 mei 2014 ontheffing van de Autoriteit Financiële Markten op grond van artikel 4:3, vierde lid van de WFT.