Nieuwsblog

Twee projecten eenmalig verlengd tot 1-7-2014

Twee projecten eenmalig verlengd tot 1-7-2014In overleg met Jan Karel Fikke van Het Witte Paard hebben we afgelopen vrijdag besloten om de twee laatste projecten te verlengen tot 1 juli 2014. Dit is een eenmalige actie die samenhangt met het feit dat het ontheffingstraject veel langer heeft geduurd dan we hebben gedacht wat consequenties heeft voor een aantal zaken. Een klein deel daarvan is dat ook investeerders en mogelijke projecten hebben gewacht op de AFM ontheffing, dat hebben wij maar ook de projecteigenaar gemerkt in de gesprekken. Een ander deel is dat we op de Derdengelden Stichting Massafinanciering nog geen rekening hebben mogen openen, dat is nu gelukkig ook van de baan.

Normaal zullen we ons houden aan de eerst gestelde termijn maar om bovenstaande reden maken we daar nu een uitzondering op, na 1 juli ronden we die twee projecten af terwijl we nu al aan de gang gaan met de completering van de investeerders en het ophalen van het eerste geld voor het Restaurant.

We zijn ook in gesprek met mogelijke nieuwe projecten enj hopen dat we daarmee ook op kortere termijn door kunnen nu alle randvoorwaarden vervuld zijn.


Terug naar overzicht

We adviseren beleggers slechts een verantwoord deel van het vermogen te investeren in crowdfunding projecten op onze site. Tevens raden we onze investeerders aan om de totale inleg te spreiden over meerdere projecten en risicoprofielen binnen en buiten dit platform.

Massafinanciering B.V. heeft sinds 15 mei 2014 ontheffing van de Autoriteit Financiële Markten op grond van artikel 4:3, vierde lid van de WFT.