Inschrijven als investeerder

Inschrijven als investeerder

Je investeert in Massafinanciering omdat je je geld rendabel en sympathiek wil inzetten. Daarnaast zie je als investeerder allerlei leuke projecten voorbij komen waar je de mogelijkheid hebt om met een beperkte inleg ( vanaf 100,- in veelvouden van € 100,- met een maximum van € 40.000,-) een verschil te maken voor een bedrijf/ondernemer en zijn of haar passie. Je geld krijg je gedurende de looptijd per kwartaal terug in rente en aflossing totdat het project is afgelopen.

Als onderstaande informatie is ingevuld krijg je een link om de account te bevestigen (in feite een check op je email adres, LET OP: hij kan in de spam map komen !!). Daarna kun je al de investering toezeggen en direct overmaken op onze derdengeldenrekening. Deze rekening is bevroren totdat het project vol (genoeg) is, indien het project niet vol komt wordt het teruggestort.

Als je de toezegging gedaan hebt hebben we nog wat gegevens van je nodig (investeerdersovereenkomst en kopie paspoort of rijbewijs). Deze kunnen per mail naar info@massafinanciering.nl of per post naar Multatulilaan 17, 4707 LZ Roosendaal.

Je kunt ze ook via de site uploaden maar per post mag ook.


Voor bedrijven gelieve hier de naam van de contactpersoon te plaatsen.
Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten.

Als u uw IBAN nummer niet weet kunt u hier meer informatie vinden.

We adviseren beleggers slechts een verantwoord deel van het vermogen te investeren in crowdfunding projecten op onze site. Tevens raden we onze investeerders aan om de totale inleg te spreiden over meerdere projecten en risicoprofielen binnen en buiten dit platform.

Massafinanciering B.V. heeft sinds 15 mei 2014 ontheffing van de Autoriteit Financiële Markten op grond van artikel 4:3, vierde lid van de WFT.