Nieuwsblog

Eerste project van Massafinanciering live

Eerste project van Massafinanciering liveCrowdfunding voor mooie horecaprojecten in Etten-Leur!

Met trots en plezier kondigen wij de eerste projecten aan op ons crowdfunding platform. Een ondernemende hotelier uit Etten-Leur met zeer veel ervaring in het vak heeft besloten één van zijn bedrijven (Hotel Het Witte Paard)  grondig aan te pakken in de richting van zijn visie over wat de verschuivende functie van hotel, restaurant en café zijn in de toekomst.  Zoals een goed ondernemer betaamt wil hij zijn gasten wat extra's bieden en daarom wordt in het crowdfunding project (3 verschillende) tevens de insteek gekozen van het ambassadeurschap door de investeerders tevens een korting te bieden van 10% op hun bezoek aan het hotel, café of restaurant. Deze drie mooie projecten van Jan Karel Fikke (met zijn vrouw eigenaar van meerdere horecagelegenheden in West Brabant) staan nu live en hebben als doel geld op te halen voor de herinrichting, waarbij er gericht gaat worden op een heel andere sfeer en doelstelling/ervaring in de onderdelen van Het Witte Paard.

Het witte paard Eten Leur Cafe-crowdfundingProject 1: Herinrichting van het Cafe gedeelte van Hotel Het Witte Paard te Etten-Leur

In dit project wordt de herinrichting van het Café ter grootte van € 100.000,- voorgesteld. In het nieuwe café gaat herbergier Jan Karel Fikke mee in de tijdgeest van nu, wat in combinatie met de langjarige historie en klantengroep van het Witte Paard een mooie ontmoetingsplek gaat worden. Lees hier meer over dit project of schrijf je in als investeerder. Ook kun je op de site van Hotel Het Witte Paard zelf kijken. Bijkomend voordeel wat je krijgt als investeerder, je krijgt als ambassadeur ook nog eens 10% korting op je bezoeken aan het Witte Paard en wordt tevens van alle (speciale) acties op de hoogte gehouden!

 

  

Project 2: Herinrichting van het proeflokaalHet Witte Paard Eten Leur Proeflokaal-crowdfunding

In dit project wordt de herinrichting van het proeflokaal achter het café ter grootte van € 125.000,- voorgesteld. In het nieuwe restaurant gaat herbergier Jan Karel Fikke mee in de tijdgeest van nu, wat in combinatie met de langjarige historie en klantengroep van het Witte Paard een mooie ontmoetingsplek gaat worden. Lees hier meer over dit project of schrijf je in als investeerder.  

 

 

Project 3: Verbouwing van het restaurant bij het Hotel

Het witte paard Eten Leur restaurant-crowdfundingNa een geslaagde ontmoeting in het Cafe, een beter elkaar leren kennen in het proeflokaal is er de wens om elkaar beter te leren kennen (volgens Jan Karel Fikke) en dit kan in een intieme maar open sfeer worden gedaan in het vernieuwde restaurant waarvoor hier de funding wordt opgehaald. De facelift en herinrichting van dit deel ter waarde van € 175.000,- zal hier ook een groot verschil in sfeer gaan betekenen met behoud van de goede elementen natuurlijk. Al deze projecten worden gecrowdfund maar er zit natuurlijk ook een behoorlijk deel vermogen van de eigenaar zelf in, dus het betreft een gedeeld risico. De looptijd van de projecten ligt tussen de 3 en de 5 jaar ende rentepercentages liggen tussen de 6 en de 8% met daarbij natuurlijk nog het klantenvoordeel van 10% wat je als deelnemer/ambassadeur gaat krijgen!  Steun een ambitieuze ondernemer in aanvulling op zijn bancaire financiering en zorg er samen mee voor dat het MKB in Nederland kan blijven doorgaan met innovatie en uitbreiding. Beleg verstandig met geld wat niet direct nodig is, spreid je risico over meerdere projecten en beleg maar een deel van je vermogen in crowdfunding omdat uiteraard dit ook een iets hogere risicobelegging is dan een spaarrekening.


Terug naar overzicht

We adviseren beleggers slechts een verantwoord deel van het vermogen te investeren in crowdfunding projecten op onze site. Tevens raden we onze investeerders aan om de totale inleg te spreiden over meerdere projecten en risicoprofielen binnen en buiten dit platform.

Massafinanciering B.V. heeft sinds 15 mei 2014 ontheffing van de Autoriteit Financiële Markten op grond van artikel 4:3, vierde lid van de WFT.